• ···
Glutenfree carrot buns

Rhurbarb Crumble

200 gram rhurbarb

25 gram coconut sucker

1/2 tablespoon vanila sucker

1 teaspoon vanila

Crumble:

200 gram rhurbarb

1,5 dl. coconut fiber flour

1 teaspoon glutenfree baking powder

1 dl. millet flakes

1 tablespoon vanilla sucker

75 gram coconut oil

Turn oven to 200 degrees. Spread butter in a pie tin. Put your rhurbarb in the tin with vanilla and vanilla sucker. Put all the other ingredients in a bowl and crumble it with your hands. Spread the crumble over the rhubarb and bake for approximately 25 minuets, until the top is golden.

Serve with cashew nut creme.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glutenfree carrot buns