Photography Tips for Foodies

Create a Calm Morning Routine

My weekdays starts very early in the morning, most days at 5 or 6 am. I typically walk around zipping a cup of tea, juice and my breakfast, it´s actually little bit stressful for the body, but my weeks are usually like that, so whenever it´s weekend I enjoy having a quiet and calm morning, because that´s the best way to wake up for your mind and body.

//JoannaScharlett//

__________________________________

Dansk

Mine hverdage starter meget tidligt om morgenen, de fleste dage kl. 5 eller 6. Jeg stresser typisk lidt rundt og zipper til en kop te, juice og min morgenmad, imens jeg vågner, det er faktisk en lille smule stressende for kroppen, men mine uger er normalt sådan, så når jeg har weekend nyder jeg at have en stille og rolig morgen, fordi det er den bedste måde at vågne op, både for dit sind og krop.

//JoannaScharlett//

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Photography Tips for Foodies