Nyt fra lægevidenskaben !

Velkommen Sebastian D. II af Trommesalen

Det er ikke længe siden at jeg med sorg i stemmen (skriften), måtte proklamere at de fleste af Sebastians venner, var omkommet i deres akvarie på Trommesalen. Kun få  dage efter døde Sebastian selv, formentlig af sorg, og resten af hans venner omkort også kort tid efter ved døden.

Der blev for nylig afholdt en højtidelig mindeceremoni på toilettet, hvor Sebastian og de sidste af hans venner blev bisat under taler af bl.a. undertegnede. Akvariet har nu de sidste 14 dage stået som en mindesten over de kæres fisk, som engang var og som vi alle mindes og savner.

Men igår skete det så, det som vi ikke havde troet håbe på ville ske, noget epokegørende, nærmest episk. Nye fisk !! – Et par timer efter fyraften kom en pisciolog fra Bonnier dyrehandel forbi, og søsatte vores fine nye guldfisk. Blandt andet føromtanlte Sebastian.

Her et par billeder fra housewarmingen igår aftes:

Sebastian D. I af Downtown er død, æret være hans minde. Velkommen Sebastian D. II af downtown.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt fra lægevidenskaben !