Nyt behandlingstilbud fra Tonny

Så skete det endeligt

Kagevæddemålet blev igår vundet. Kagevæddemålet blev startet for nogle uger siden i forbindelse med en hånlig kommentar fra Kwadwo, som undertegnede var for stædig og påståelig til blot at lade ligge. Væddemålet gik i sin korte enkelthed ud på at min blog indenfor 1 døgn skulle have mere end 1000 visninger, og dette skulle ske senest d.1 Maj 2012.

Her er beviset for at dette igår lykkedes.

Den slags skal man naturligvis have lov til at hovere over, og jeg har da derfor også videofilmet det øjeblik hvor Kwadwo skammeligt må indrømme at slaget er tabt, den bedste mand har vundet, og at han tog fejl.

[videofyme id=”433021″]

Takker til alle der delte historien om håndspålæggelse igår 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt behandlingstilbud fra Tonny