Spinning ball of osx death - extreme version

Nyt væddemål ?

På trods af den massive sejr fra igår, forlyder der nu alligevel i krogene rygter om, at der var tale om snyd og svindel. Dette skyldes alene ,at der ifølge rygtemagerne, jo ikke var tale om 1000 besøgende, men blot 1000 sidevisninger. Kia Ellegaard Møller, blogger på fierceogfattig.dk har nu derfor foreslået at væddemålet fortsætter til 1.maj. Denne gang med successkriteriet at nå 1000 besøgende på 1 døgn.

Her har vi så balladen. Kia foreslår at såfremt jeg IKKE når det, så er det MIG der skal give kage, og altså dermed reelt har noget at tabe. Derudover eksisterer problematikken med den massive exponering af min gøren og laden på bloggen, via facebook. Denne exponering har skabt uro og utilfredsheds blandt brugerne af facebook, der bogstaveligt talt er træt af at se på mit lort.

Jeg indrømmer jeg er i rådvilde. Jeg er normalvis ikke typen der lader den slags udfordringer passerer, og jeg er bestemt ikke en der kaster håndklædet i ringen før bjørnen er skudt med byger af tåbelige blotindlæg om dette og hint. Jeg vil derfor lade det være op til jer, læserne, at afgøre om jeg skal tage imod denne udfordring.

Husk på, at såfremt du stemmer for, er du også samtidigt indirekte ansvarlig for at jeg når målet, og endnu engang kan mæske mig i sejrskage (jeg lover at poste billeder). Vælger du at stemme imod, vil bloggen formentlig ikke være så aktiv fremover som den har været. Så med fare for at blive stemt ned fremspørger jeg hermed pøblen:

test poll 3

View Results

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinning ball of osx death - extreme version