One size fits all

Nyt behandlingstilbud fra Tonny

I rækken af mange af de alternative behandlingsmetoder der findes, tilbydes nu endnu en af slags. Det er i al beskeden undertegnede der har startet den ny klinik op. Klinikken åbnes i forlængelse af hvad jeg ellers har oplevet andre været i stand til at tjene penge på, her nævner jeg i flæng.

  • Aroma terapi
  • Salt terapi
  • Kraniosakral terapi

Men nu kan vi tilføje endnu en til listen, nemlig håndspålæggelse. Siden der beskriver mere om fænomenet kan besøges her. Jeg glæder mig til at se dig i klinikken.

http://www.håndspålæggelse.dk

Her er en lille introduktionsvideo til hvad jeg tilbyder.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

One size fits all