Nyt væddemål ?

Meta blog konkurrence

Jeg hader normalvis kædebreve af typen “send den her videre til alle dine venner, post på din facebook væg, råb ud af vinduet, ring til din mor – og du vil inden 4 dage modtage læssevis af chokolade med posten og go karma”. Det er tåbeligt, tankeløst og ikke særlig kreativt. Det er tid til at tænke kædemetoden om. Jeg foreslår en ny type kædemails / kædeblogindlæg, og følger ideen op med en konkurrence.

Det hele startede med et facebook indlæg som Kia Ellegaard skrev her den anden dag:

Posten handler om et blog indlæg. I blogindlægget ses følgende:

Så for at ridse op. Kia har postet et facebook indlæg hvor hun omtaler et blogindlæg, hvor hun har lagt et billede af Kwadwo, der er ved at tage et billede til sin instagram. Nu skriver jeg så et blogindlæg om dette. Kan du se hvor jeg vil hen nu ?

For at deltage i denne konkurrence skal du altså blot skrive et blogindlæg om dette indlæg, der så igen fortæller historien om Kia og facebook og billedet og Kwadwo og instagram. Det er vigtigt at historien fortælles så man forstår hvad det er der foregår. Jeg er ret sikker på når vi når et par blogindlæg ind i konkurrncen, at der kommer nogle ret komplekse, men sjove forklaringer til historen og konkurrencen.

Hvad kan jeg vinde ??!!!, ved jeg allerede nu du tænker. Ak ja det er jo i disse dage umuligt at få folk med på kreative ideer uden at de skal belønnes i både hovede og røv med enten bolcher eller chokolade. Men nuvel, Præmien er et indrammet diplom der utvetydigt gør opmærksom på at du er “årets metablogger 2012”.

Husk at linke jeres blogartikler tilbage til denne artikel så jeg kan følge med i konkurrencen og jeres indlæg. God metablogkamp 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt væddemål ?