10 Timers tung vejrtrækning

Bryst svindel ?

Nogengange vil folk bare snydes. Jeg er faldet over endnu et website, der nu forsøger at tage “røven” på knap så barmfagre kvinder. Som det skeptiske menneske jeg er, stejler jeg altid når jeg falder over fraser som “specielle sammensætning af urter”, og “vores unikke formel”.

Der er ingen tvivl om at de støbeforme som “gud” skabte kvinden af, samt nutidens kvinde ideal, ligger noget langt fra hianden, og dette kan tilsyneladende få de brystufordrede kvinder til at betale for den slags svindel og humbug. Hjemmesiden jeg omtaler stødte jeg på i et nyhedsbrev fra noget / nogen der kalder sig “Camillas fund” og lover større naturlige og mere fyldige bryster (og hvem vil ikke gerne have det).

Her et kort uddrag af de løfter der gives:

Bemærk iøvrigt den dejlige blanding af svensk, dansk og engelsk i teksterne og links:

Og så naturligvis den klassiske liste af meget tilfredse kunder, der naturligvis var skeptiske men nu er efter at have prøvet produktet, er blevet overbevist og har oplevet fantastiske resultater:

Du kan selv more dig over resten her: http://www.easybust.dk/

Alt i alt lyder det jo meget lovende, og hvem vil ikke også gerne have større fastere mere fyldige bryster uden at skulle under kniven. Men hov tøv nu igen en kende og lad fornuftens klare knytnæve ramme på en sådan facon at der stoppes op og tænkes igennem. Kan det nu også passe ? svaret er enkelt NEJ, naturligvis kan det ikke passe. Kigger man på den engelske udgave af hjemmesiden springer “customer reviews” i øjnene http://www.easy-bust.com/product_reviews/ her ser man præcis de samme mennesker udtale det samme som de danske “piger”.

Researcher man lidt på wikipedia, som jeg i beskedenhed betragter som være en troværdig encoklypædi finder vi følgende:

http://en.wikipedia.org/wiki/Pueraria_mirifica

jeg citerer:

Some cosmetic products and herbal supplements claim various health benefits of the extracts of Pueraria mirifica including increasing appetite, enlarging breasts, improving hair growth, and other rejuvenating effects; however, there is no scientific evidence to support any these claims.[3] The U.S. Federal TradeCommissionhas taken action against manufacturers who makesuch fraudulent claims.

Anklageskriftet kan ses her: http://www.ftc.gov/os/2003/01/ernestcmp.pdf

Det korte og det lange er, hvis noget lyder for godt til at være sant, så er det formentlig også for godt til at være sandt. Skulle jeg imod enhver forventning tage fejl, så glæder jeg mig til at høre fra dig, samt se resultatet af dine store nye bryster.

Hvis du tilhører gruppen at kvinder der virkelig gerne VIL snydes vil jeg anbefale du tager et kig forbi http://www.håndspålæggelse.dk, hvor der vil være rig lejlighed til at lade sig snyde af undertegnede for rigelige mængder af likvid kapital.

 

1 kommentar

  • Anonym

    Jeg har prøvet produktet, og man får mere fyldige bryster af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 Timers tung vejrtrækning